Villapool Nord söker: Säsongsmedarbetare

Vi behöver säsongsmedarbetare till vår nya produktionsanläggning i Hällnäs!

Villapool Nord är ett väletablerat och snabbt växande företag som tillverkar och säljer utomhusprodukter för ett rikare fritidsliv. Vi erbjuder terrasspooler, bastustugor, grillplatser, bryggor och tillbehör i hög kvalitet. Våra produkter är Västerbottenstillverkade och basen är i Avanäs företagspark i Hällnäs, väster om Vindeln, cirka sju mil från Umeå.


Om rollen:

Under 2021 har vi flyttat till större lokaler i Hällnäs, väster om Vindeln. Här har vi skapat en anläggning, helt anpassad för vår produktion.

Som säsongsmedarbetare utför du enklare arbeten inom snickeri, målning, packning, återvinning och logistik. Säsongsarbetare erbjuds handledning av ordinarie personal.

Arbetsplatsen är modern och ergonomisk och vi använder säkra verktyg. Du medverkar till god struktur och ordning på arbetsplatsen.


Om dig som medarbetare:

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett intresse av att arbeta med händerna. Vi vill att du har språkliga färdigheter inom svenska och engelska i tal och skrift.

Du är en strukturerad och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt likaväl som att jobba i grupp och känner samhörigheten till företaget. Du är kommunikativ och tycker om att vara en god kamrat och kollega.


Vad vi erbjuder:

Hos oss får du jobba praktiskt och varierat med olika produkter. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med glädje och kamratskap där vi är måna om varandras välmående. Du är en naturlig del av laget.

Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Arbetsplatsen är i Hällnäs och arbetstiden mellan kl 07.00-16.00. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Eventuell möjlighet till förlängning av säsongsarbetet eller att den övergår till en fortsatt anställning kan finnas.


Ansökan

I rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan med personligt brev, referenser och CV sänder du med e-post till: info@villapoolnord.se

Märk din ansökan i mailets ämnesrad: Ansökan Säsongsmedarbetare.

Vill du ha mer information, kontakta Rickard Ågren, Villapool Nord, 070-285 06 07.

(GDPR: Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)


Välkommen med din ansökan!

Produktion med skruvdragare