Villaflotten

Njut av en härlig tur på sjön med en av våra stilrena, stabila och exklusiva flottar. Här kan du ta med din partner, barnen, familjen eller varför inte vännerna med ut på sjön en härlig varm sommarkväll. Placera fikabordet på flotten, ladda batteriet till elmotorn och packa fikakorgen. Vi levererar inte bara en flotte av högsta kvalitet, vi möjliggör en trivsam säker och stabil miljö ute på vattnet.

Oroa dig inte, vi levererar den lösning du önskar så att du som kund kan känna dig trygg i en affär och fokusera på det du vill, nämligen att ta vara på de lediga stunderna tillsammans med dem du bryr dig om!

Produktfördelar

Våra flottar består av noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet för att resultera i ett perfekt hantverk med lång livslängd.

Pontonerna är centrifugalgjutna i slitstark polyetenplast, vi sitter själva med i framtagandet av pontoner och dess vidareutveckling för att säkerställa kvalitet, slitkraft och livslängd. Pontoner lämnar vi alltid 5 års garanti på.

Pontonerna har en inbyggd luftventil av Goretex vilket gör att kondens och fukt inuti pontonen undviks, man behöver på så sätt inte dränera pontonerna.

Dessutom tål de infrysning, så att lämna flotten i sjön över vintern är inga problem. (OBS! Flotten bör ej ligga i en vik med kraftig islossning, då kan träkomponenter skadas)

Flottens regelverk består av rejäla tryckimpregnerade reglar, vi monterar alltid förstärkningsvinklar invändigt i flottens regelverk för att säkerställa att inga brytningar förkortar flottens livslängd.

Flottens trall består alltid av högsta kvalitet på, vi väljer noga ut vilken bräda som används till just din flotte, trallen är som standard en 28x120mm tryckimpregnerad trall, men vi bygger även enligt kundspecifika önskemål om man hellre önskar exempelvis en kärnfurutrall. 

Det sitter även slitöglor monterade i vardera hörn för att enkelt kunna lyfta eller vinscha flotten ur vattnet, fungerar även bra att fästa linan till ankare.

Till flotten följer även ett reglerbart motorfäste i 5 steg, detta för att kunna anpassa till olika typer av båtmotorer.

Räcke i trä levereras alltid som standard.

Vi kan även erbjuda ett snyggt och stilrent räcke i smidesdesign från Västerbotten, räcket levereras pulverlackerat och håller i generationer.

Kontakta oss för offert eller beställning redan idag,  info@villapoolnord.se eller 070-2850607.

Prislista

Samtliga priser inklusive moms. Tillbehör samt förankring tillkommer.

Frakt tillkommer.

Pris för transport/utkörning lämnas på förfrågan. Även kranbilsleverans kan erhållas.

 

Villaflotten med två pontonrader

Samtliga flottar levereras färdigmonterade inklusive 90 cm högt räcke samt motorfäste.

Villaflotten med tre pontonrader

Samtliga flottar levereras färdigmonterade inklusive 90 cm högt räcke samt motorfäste, 35 kg.

Motorpaket & tillbehör

Alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Flotte
Flotte med smidesräcke
Landgångsbrygga