Om Villapool Nord

Villapool Nord AB är ett väletablerat och snabbt växande företag som utvecklar, tillverkar och säljer utomhusprodukter för ett rikare fritidsliv.

Villapool Nord erbjuder terrasspooler, spabad, bastustugor, flottar, bryggor, grillplatser och andra utomhusprodukter, liksom tillbehör och reservdelar. I sortimentet finns även produkter från andra tillverkare som Villapool Nord är återförsäljare för. Flera av våra produkter kan köpas som byggsatser eller färdigmonterade. 

Villapool Nord har sätet i Avanäs företagspark i Hällnäs, utanför Vindeln i Västerbotten där även fabriken finns. Till oss är det cirka sju mil från Umeå.

Vi på Villapool Nord hjälper er från den allra första bad- och bastufunderingen till att omsätta den i verklighet med förstklassig och personlig service.

I september 2019 köptes konceptet och varumärket ”Poltec” upp av Villapool Nord. Villapool Nord är även den aktör på marknaden som kan tillhandahålla pool- & bastutillbehör samt reservdelar anpassade till Poltecs produkter. Poltecs produkter har funnits på marknaden i över 12 år och är väl beprövade.

Villapool Nord vill tillhandahålla trevliga och miljövänliga produkter av hög kvalité, där levererar vi bäst kundnytta.

Inne i Villapool Nords fabrik
Villapool skylt räcke
Villapool skylt
Villapool från väg 363